У Київській області чоловік убив свого знайомого ножем у шию: поліція повідомила подробиці інциденту

Правоохоронці вже затримали зловмисника

21 липня в селі Григорівка в Київській області 28-річний мешканець у ході конфлікту вбив свого знайомого ножем у шию. 43-річний потерпілий помер на місці. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила поліція Київської області на своїй сторінці у Фейсбуці.

У повідомленні поліції зазначається, що правоохоронні органи вже затримали вбивцю й помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Згідно з повідомленням правоохоронців, слідчі вже розпочали досудове розслідування за фактом умисного вбивства. Правопорушнику може загрожувати до 15 років ув'язнення.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві викрили шахраїв, які привласнювали квартири померлих. У Києві затримано організаторів злочинного угруповання, яких підозрюють у здійсненні махінацій із нерухомістю померлих осіб. Зокрема зазначається, що підозрювані вже заволоділи шістьма квартирами в Києві. Незаконні угоди укладали тоді, коли в померлих не було близьких родичів, які б могли претендувати на житло. Нотаріус передавала дані учасникам злочинного угруповання, щоб вони змогли оволодіти квартирою.

Також "Коментарі" писали, що Нацгвардія у Києві затримала двох російських інформаторів. Нацгвардійцями вдалося затримати в Києві двох чоловіків, які виявилися російськими інформаторами й збирали дані для ворога, зокрема фотографували місцерозташування військових. 

Читайте на порталі "Коментарі": СБУ викрила масштабну схему розкрадання військової гуманітарки для Нацгвардії. Організатори схеми - засновник і керівник київської мережі магазинів, яка спеціалізується на продажі товарів військового призначення, і директор київської комерційної структури. Слідчі ДБР провели санкціоновані обшуки на місцях проживання підозрюваних в організації схеми, у магазинах і на складах. Також було вилучено 120 тисяч незареєстрованих набоїв вогнепальної зброї.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися