Курив на балконі та спалив 10 квартир: киянину повідомлено про підозру

Через кинутий недопалок на балконі розпочалася пожежа, яка швидко розповсюдилася на верхні поверхи та призвела до загоряння 10 квартир

Киянин через необережне куріння на балконі спричинив масштабну пожежу в будинку й завдав значних матеріальних збитків сусідам. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Київській міській прокуратурі у Фейсбуці.

"Згідно з матеріалами слідства, 24 липня 2022 року мешканець квартири, розташованої на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку у Дніпровському районі міста Києва, під час паління на балконі необережно кинув недопалок на підлогу поруч з текстильними матеріалами. Не переконавшись, що недопалок погас, чоловік вийшов з балкону та пішов спати", - повідомили в прокуратурі.

У повідомленні зазначається, що через кинутий недопалок на балконі сталася пожежа, полум'я швидко охопило й верхні поверхи, призвівши до пожежі в 10 квартирах будинку. Одна жінка, рятуючись від вогню, вистрибнула з 3 поверху, отримавши тяжкі тілесні ушкодження. 

Загалом чоловік завдав жителям будинку збитків на суму близько 1,5 мільйонів гривень.

Наразі підозрюваному загрожує позбавлення волі строком до 8 років.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Білій Церкві чоловікам підробляли довідки про непридатність для втечі з України: деталі схеми. Двоє чоловіків з Білої Церкви підробляли документи, завдяки яким чоловіки призовного віку без проблем виїжджали за кордон. Підозрювані організували виробництво не тільки довідок про непридатність, але й допомагали в переправленні людей через державний кордон України.

Також "Коментарі" писали, що в Києві затримали росіянина, якого підозрюють у диверсіях: в МВС повідомили подробиці. У МВС зазначили, що чоловік - уродженець Камчатської області, має українське громадянство й прибув до Києва на кілька днів, щоб зайнятися відбудовою мосту в одному з населених пунктів області.

Читайте на порталі "Коментарі": в “Охматдиті” помер підліток із Броварів, який після купання у ставку підчепив інфекцію. Хлопець із Броварів 30 червня покупався у ставку на Черкащині. 11 липня у підлітка почали з'являтися перші симптоми хвороби. Батьки хлопця звернулися до приватної лікарні, де йому назначили амбулаторне лікування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися