У Києві змінили маршрут кількох трамваїв: подробиці

У Києві проводитимуть роботи по ремонту трамвайних колій на вулиці Глибочицькій

З 2 серпня до 5 серпня щодня з 10:00 і до завершення робіт, тобто орієнтовно до 14:00, трамваї №14 і №18 будуть рухатися за зміненими маршрутами. Як повідомляють "Коментарі", відповідну заяву зробили в Телеграм-каналі Київпастрансу.

У повідомленні зазначається, що на вулиці Глибочицькій у Києві будуть проводити ремонтні роботи трамвайних колій.

"Щоденно з 2 серпня до 5 серпня з 10:00 год. до закінчення робіт (орієнтовно до 14:00 год.) рух трамваїв на ділянці від Контрактової площі до вулиці Січових Стрільців буде закрито", - повідомили в Київпастрансі.

Рух трамваїв №14 і №18 організують за маршрутом №15 "Проспект Відрадний - вулиця Старовокзальна".

У Київпастрансі перепросили за тимчасові незручності.

Як повідомляли раніше "Коментарі", знищений ракетою київський ТРЦ Retroville повністю відновив свою роботу. 29 липня повністю відновив свою роботу торговельно-розважальний центр Retroville в Подільському районі в Києві. Раніше ТРЦ був частково зруйнований ракетним ударом ворога. У ТРЦ для відвідувачів тепер відкриті понад 50 магазинів і закладів. Зокрема тепер можна відвідати магазини косметики, ювелірних прикрас, одягу, відпочити в кафе чи ресторанах.  Також повідомляється, що кінотеатр Multiplex відновив свою роботу в ТРЦ Retroville.

Також "Коментарі" писали, що київський університет просить допомогти 20-річному студенту, який отримав тяжке поранення у Лисичанску. Студент 3-го курсу Економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Єгор Шаповалов з березня воює в лавах Збройних сил України, зокрема він пройшов пекло Лисичанську й Сєвєродонецька. Саме в Лисичанську Єгор отримав поранення, тому зараз потребує допомоги.

Читайте на порталі "Коментарі": у Київській області ввели карантинні обмеження через випадок зараження сказом: подробиці. Служба державної ветеринарної медицини в зоні, де введено карантин, вживає всіх необхідних заходів для того, щоб хвороба не поширилася. Також там наразі проводять дощеплення тварин проти сказу, ведеться роз'яснювальна робота з населенням.

Читайте также