У Києві змінять маршрути два трамваї: деталі

Маршрути трамваїв будуть змінені через ремонт колій

6 серпня в Києві через ремонт колій змінять маршрути трамваїв №8К і 28Д. Як повідомляють "Коментарі", відповідну заяву зробили в Телеграм-каналі комунального підприємства “Київпастранс”.

"Проводитимуться роботи по ремонту трамвайних колій на перетині вулиці Анни Ахматової та проспекту Петра Григоренка. 6 серпня з 10:00 год. до закінчення робіт (орієнтовно до 16:00 год.) рух трамваїв на ділянці від трамвайного розворотного кільця на  вулиці Анни Ахматової до станції метро "Позняки" буде закрито", - йдеться в повідомленні "Київпастрансу".

Також у повідомленні зазначається, що протягом ремонтних робіт рух трамваїв організують таким чином:

- маршрут № 8К від вулиці Павла Усенка (Дарницьке ТРЕД) до Харківського масиву;

- маршрут № 28Д від вулиці Милославської до Харківського масиву.

У "Київпастрансі" перепросили за тимчасові незручності.

Як повідомляли раніше "Коментарі", прикордонники повідомили, скільки викрили диверсантів у Київській області протягом липня. Також протягом місяця прикордонники виявили 54 особи, які керували автомобілями під дією алкогольних чи наркотичних речовин. Було виявлено 154 іноземця, які порушили правила перебування в Україні, і викрито 17 осіб, які знаходилися в розшуку.

Також "Коментарі" писали, що в лісі під Києвом затримали групу чоловіків: можуть бути причетними до ДРГ. У лісі в Бучанському районі Київської області були затримані 7 чоловіків. Правоохоронні органи підозрюють затриману групу в причетності до діяльності ДРГ. Правопорушників передали Службі безпеки України, щоб фахівці встановили їхні наміри.

Читайте на порталі "Коментарі": у Київській області сталася аварія: мотоцикліст протаранив легковик, є постраждалі. У Київській області в Броварському районі мотоцикліст протаранив на значній швидкості легкове авто. В результаті ДТП отримав ушкодження 18-річний водій мотоциклу і його 15-річний пасажир. Голова поліції звернувся до всіх водіїв із закликом не забувати про правила дорожнього руху, а до мотоциклістів використовувати захисне екіпірування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися