На Троєщині вщент згоріла квартира: подробиці пожежі (ФОТО)

Рятувальники розповіли про надзвичайну ситуацію

У Деснянському районі Києва вщент згоріла квартира в одній з багатоповерхівок на житловому масиві Троєщина. Про наслідки пожежі поінформували в Державній службі з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа сталася рано вранці в одній з квартир десятиповерхового будинку на вулиці Радунській, 38. Горіла кімната квартири на третьому поверсі. На балконі під час пожежі знаходилась людина.

Менш ніж за годину вогонь на площі 35 квадратних метрів вдалося загасити. Чоловіка врятували з палаючої квартири. Від госпіталізації 28-річний погорілець відмовився. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Рятувальники оприлюднили фото з місця події. На кадрах видно, що приміщення кімнати згоріло вщент. Раніше відео пожежі на Троєщині оприлюднили очевидці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Дарницькій площі перекинувся легковий автомобіль. Відео дорожньо-транспортної пригоди оприлюднили очевидці. Виявилося, що в цю аварію потрапив відомий український рок-музикант В’ячеслав Хабаров. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також та дивіться відео, як у Києві під час повітряної тривоги автобус влетів у стовп.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися