У Києві затримали чоловіка, який грабував пенсіонерів: подробиці

Із застосуванням насильства зловмисник пограбував кількох літніх жінок

У Києві затримали чоловіка, якому повідомили про підозру в серії пограбувань. Зловмисник викрав речі трьох літніх жінок. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в поліції Київської області у Фейсбуці.

"Вчора, 10 серпня, близько 06:00 ранку до поліції надійшло повідомлення від 62-річної жінки про злочин. На вулиці Декабристів у Дарницькому районі Києва на неї накинувся невідомий, який штовхнув її на землю і відібрав сумку з особистими речами і втік" , - повідомили правоохоронці.

Потерпіла описала зловмисника, завдяки чому вдалося оперативно його затримати. Крадієм виявився 46-річний житель Вінницької області. До правоохоронних органів надійшло ще два повідомлення про пограбування. Опис зловмисника збігався із зовнішнім виглядом затриманого.

"Під час поверхової перевірки у чоловіка виявили речові докази – особисті речі всіх трьох постраждалих. Встановлено, що із застосуванням насильства зловмисник пограбував 62-річну жінку та двох чоловіків, 67-х та 72-х років", - повідомили в поліції.

Затриманому загрожує позбавлення волі строком до 10 років.

Як повідомляли раніше "Коментарі", українські військові ліквідували окупантів, які катували мирних жителів у Бучі. Військовим Збройних сил України вдалося ліквідувати росіян з 64-ї окремої мотострілецької бригади, які катували мирних жителів Бучі під час окупації Київської області. Окупанти показали фото знищених військових зі складу 64 окремої мотострілецької бригади з Хабаровська.

Також "Коментарі" писали, що в Києві ліквідували стихійне звалище біля Дніпра: сміття вивозили мішками чотири дні. У Києві в Дарницькому районі комунальники прибрали величезне сміттєзвалище біля однієї із заток Дніпра. Для ліквідації сміття довелося задіяти спеціальну техніку. У комунальному підприємстві звернулися до мешканців столиці із закликом повідомляти про сміття біля водойм у Києві.

Читайте также