Через ДТП на трасі Київ-Чоп ускладнено рух транспорту (ФОТО)

Водіїв попередили про аварію

На трасі "Київ — Чоп" через дорожньо-транспортну пригоду ускладнено рух транспорту. Про це водіїв попередили у Патрульній поліції України, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася на 105-му кілометрі траси "Київ — Чоп" поблизу пішохідного переходу. На автомобільній дорозі через аварію ускладнено рух транспорту в напрямку Житомира зі сторони Києва. Внаслідок ДТП є постраждалі. Подробиці аварії поки що невідомі. Обставини надзвичайної події встановлюють правоохоронці.

У Патрульній поліції України просять водіїв врахувати інформацію про ДТП при плануванні своїх маршрутів. На місці надзвичайної події працюють медики, рятувальники та слідчі. Забезпечують безпеку дорожнього руху патрульні поліцейські.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом'янському районі Києва сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. На проспекті Любомира Гузара зіткнулися скутер та мікроавтобус Peugeot. Аварія сталася поблизу Медмістечка. Пілот скутера від отриманих травм загинув. Відео ДТП оприлюднили очевидці.

Нагадаємо, у Києві на Дарницькій площі перекинувся легковий автомобіль. Виявилося, що в цю аварію потрапив відомий український рок-музикант В’ячеслав Хабаров. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також та дивіться відео, як у Києві під час повітряної тривоги автобус влетів у стовп.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися