На Київщині згоріли цех, автомобіль та десяток холодильників (ФОТО)

Про пожежі розповіли рятувальники

На Київщині за минулу добу сталося кілька пожеж. Як передають "Коментарі", про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій України в регіоні.

Одна з пожеж сталася у Вишгородському районі. В селі Пірново горіло виробниче приміщення, розташоване на вулиці Київській. Вогонь гасили рятувальники з пожежних частин Вишгороду та села Нові Петрівці. На ліквідування пожежі витратили майже чотири години. Подробиці надзвичайної ситуації не повідомляють.

Ще одна пожежа виникла у Броварському районі. В селищі міського типу Велика Димерка на вулиці Соборній горіло сміття. Вогонь перекинувся на холодильники. Пожежу загасили силами сільської пожежної охорони. Внаслідок надзвичайної ситуації згоріли сміттєві баки, вогонь також пошкодив десять холодильників.

У Бучанському районі внаслідок пожежі вщент згорів легковий автомобіль. Загоряння транспорту сталося у селі Петропавлівська Борщагівка на вулиці Шкільній. Вогонь загасили за пів години. Причина пожежі встановлюється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Дарницькій площі перекинувся легковий автомобіль. Відео ДТП оприлюднили очевидці. Виявилось, що у цю аварію потрапив відомий український рок-музикант В'ячеслав Хабаров. Подробиці — у нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві необхідно скоротити тривалість комендантської години. Про це йдеться у відповідній петиції, оприлюдненій на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації. Автор петиції Іван Мірошниченко обґрунтовує своє звернення до столичної влади тим, що громадський транспорт, на його думку, заздалегідь припиняє свою роботу в Києві через комендантську годину.

Читайте також і дивіться відео, як у Києві під час повітряної тривоги автобус влетів у стовп.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися