Під Києвом водій легковика влетів в електроопору (ФОТО)

Про ДТП розповіли в поліції

У селі неподалік Києва водій легкового автомобілю врізався в опору ліній електропередачі. Про це повідомили в поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними відомства, співробітники поліції Київської області з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталася у селищі Димер у неділю, 14 серпня, близько 20:30.

"Водій легковика Opel рухався селищем в напрямку села Катюжанка, не впорався з керуванням та в’їхав у електроопору. В результаті аварії, 19-річного керманича із села Сидоровичі з травмами ушпиталили до медичного закладу", — йдеться в повідомленні поліції Київської області.

Правоохоронці оприлюднили світлини з місця аварії та закликали водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Дарницькій площі перекинувся легковий автомобіль. Відео ДТП оприлюднили очевидці. Виявилось, що у цю аварію потрапив відомий український рок-музикант В'ячеслав Хабаров. Подробиці — у нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві необхідно скоротити тривалість комендантської години. Про це йдеться у відповідній петиції, оприлюдненій на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації. Автор петиції Іван Мірошниченко обґрунтовує своє звернення до столичної влади тим, що громадський транспорт, на його думку, заздалегідь припиняє свою роботу в Києві через комендантську годину.

Читайте також і дивіться відео, як у Києві під час повітряної тривоги автобус влетів у стовп.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися