У Києві пройшов антикоронавірусний протест

Учасники мітингу протестують проти карантину

Пандемію коронавірусу не всі сприймають всерйоз. Частина суспільства, схильна до конспірологічних теорій, вважає коронавірус елементом світової змови. Та й в цілому, карантинні обмеження, які вводять для нерозповсюдження вірусу, вже порядком набридли жителям столиці. Деякі з них зібралися під будівлею Кабінету міністрів, щоб донести до уряду свою точку зору. Про це передає "Біг Київ".

Під Кабмін прийшли ті, хто не вірить в пандемію коронавірусу і вважає її фейком, а введений карантин називає вимогами світових кураторів. Акція називається "Стоп карантин! Стоп геноцид!" За словами учасників, вони виступають "за Україну без карантину, за життя без масок, за вільний вибір медичного втручання".

Під будівлею на Грушевського людей небагато, але мітингувальники кажуть, що з Києва все починається, а на аналогічні акції можуть вийти і в інших містах.

Зокрема, люди тримають в руках плакати з написами: "Маски і ізоляція руйнують здоров'я людей", "Ні брехливій статистиці", "Кожна людина має право на свободу та особисту недоторканність" і інші. Відзначимо, що учасники мітингу доводять справами свою думку - всі вони вийшли на протест без масок, які наказано носити на громадських заходах.

Як повідомляв портал "Коментарі", Київ перевели в "жовту" зону карантину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися