В полі поблизу Чорнобилю під час збирання врожаю стався вибух

Що відомо про надзвичайну подію

У Вишгородському районі Київської області в полі під час збирання врожаю стався вибух. Про надзвичайну подію повідомили в Telegram-каналі dtp.kiev.ua, передають "Коментарі".

За словами очевидців, вибух стався неподалік села Зелена Поляна Вишгородського району Київської області. Під час збирання врожаю на вибуховому предметі підірвався зернозбиральний комбайн.

Офіційної інформації щодо вибуху поки що немає. Очевидці стверджують, що водій зернозбирального комбайну отримав тілесні ушкодження. Постраждалому надають медичну допомогу. На місці надзвичайної події вже працюють рятувальники та всі необхідні служби.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що радник голови Офісу президента України Олексій Арестович прокоментував припущення ЗМІ та прогнози деяких військових експертів щодо масованих ракетних обстрілів Києва в День Державного прапору та День Незалежності України, які українці відзначатимуть 23 та 24 серпня. Такі прогнози роблять через те, що в Гомельській області Білорусі на території аеродрому "Зябрівка" росіяни накопичили значну кількість зенітно-ракетних комплексів С-300 та С-400 із десятками ракет.

Читайте також, що у Путіна через острах за Кримський міст погрожують бомбардувати Київ.

Читайте также