Вулиці Києва перевірили на підтоплення через погоду

Зливові дощі можуть призвести до підтоплення - за цим стежать працівники гідрослужби

Погіршення погоди в Києві, проливні дощі, які почалися вночі, можуть привести до підтоплення. Тому, гідрослужба "Київавтодору" посилила патрулювання. На даний момент в Києві підтоплень не виявили. Про це повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації (КМДА).

Повідомляється, що кінець вересня і початок жовтня в столиці прогнозують дощовим. Опади в Києві почалися близько 3:30. Ще до початку опадів спецтехніка "Київавтодору" виїхала на місця можливих підтоплень, а напередодні прогнозованих дощів була посилена очищення мережі зливостоків.

Синоптики Гідрометцентру кажуть, що дощі йтимуть 4 дня. Найбільш інтенсивні опади очікуються в середу - менш ніж за 12 годин можливе випадання до 49 мм опадів.

У комунальній корпорації закликають водіїв бути обережними на дорогах. У разі виявлення місць підтоплень киян просять повідомляти в диспетчерську по телефону (044) 284-74-19 цілодобово.

Як повідомляв портал "Коментарі", найближчі кілька днів сонячна погода українців радувати не буде. Хмари, найімовірніше, розійдуться тільки на вихідних. Тоді ж в Україні може і трохи потеплішати .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися