Подробиці про вибух поблизу Чорнобилю розповіли в поліції (ФОТО)

На російській міні підірвався комбайнер

У Вишгородському районі в полі під час збирання врожаю на ворожій міні підірвався зернозбиральний комбайн. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

Керівник поліції Київщини підтвердив інформацію очевидців, що вибух стався неподалік села Зелена Поляна Вишгородського району Київської області. Під час збирання врожаю на міні російських окупантів підірвався комбайнер.

"18 серпня, неподалік села Зелена Поляна комбайнер виїхав збирати врожай і натрапив на залишений окупантами смертоносний  "сюрприз". І хоча через вибух техніка зазнала серйозних ушкоджень, на щастя, 57-річний чоловік вцілів. Під час огляду території виявили ще п’ять протитанкових ворожих мін", — повідомив очільник поліції регіону.

Нєбитов вкотре закликав мешканців Київщини бути обережними на деокупованих територіях, а в разі виявлення вибухонебезпечних предметів одразу телефонувати на спецлінію "102". Начальник Національної поліції України в Київській області оприлюднив фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва одне з добровольчих формувань територіальної громади Києва незаконно зберігало арсенал зброї та боєприпасів. Подробиці спецоперації — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, затримані хакери, які за завданням російських кураторів напередодні повномасштабного вторгнення армії РФ три дні "мінували" у Києві найбільші ТРЦ та один з університетів. Киянка та її спільник керували групою анонімних мінерів та протягом останніх місяців знову відновили свою діяльність. Їх викрили та затримали за місцем проживання після чергового анонімного повідомлення про мінування інфраструктурних об’єктів.

Читайте також, що у Путіна через острах за Кримський міст погрожують бомбардувати Київ.

Читайте также