Біля метро "Позняки" трамвай врізався в торговий кіоск (ФОТО)

Лише після ДТП незаконну споруду демонтували

На території житлового масиву Позняки після аварії за участю трамвая демонтували торгові кіоски, що заважали руху транспорту. Про це повідомили в Дарницькій районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

Дорожньо-транспортна пригода сталася ще на початку липня. Тоді трамвай при розвороті зненацька зачепив кіоск, розташований на проспекті Григоренка, 32 біля виходу зі станції метро "Позняки". Споруда давно була на тому ж місці, а трамвай постійно проходив повз і подібних випадків раніше не було.

Після проведення топографо-геодезичного вишукування виявилося, що кіоск на декілька сантиметрів порушує межі орендованої землі. Окрім того, за будівельними нормами нежитлові будинки та вуличні огорожі мають бути на відстані від 2,6 до 2,8 метрів від трамвайної колії. МАФи від початку встановлення ці норми порушували. Столичні комунальники демонтували незаконні торгові кіоски та прибрали навколишню територію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві повністю завершили масштабний капітальний ремонт вулиці Івана Франка. Це перший капітальний ремонт вулиці Івана Франка у столиці з 1975 року. Як змінилася одна з центральних вулиць Києва — дивіться фото та читайте в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Деснянському районі Києва відновили курсування трамваїв з жилого масиву Троєщина до станції метро "Лісова". З 15 серпня трамваї №28 курсують за постійною схемою руху. Такі зміни внесли для поліпшення транспортного обслуговування киян. Окрім того, у Києві автобуси №21 з Троєщини курсують за новим маршрутом до станції метро "Почайна". 

Читайте також, що столичну владу просять перевірити технічний стан маршруток у Києві

Читайте также