Через аварію на залізниці затримуються поїзди до Києва та зі столиці

Подробиці повідомив перевізник

У Харківській області після сходження з колій вагонів вантажного поїзду досі тривають відновлювальні роботи на дільниці Ков'яги — Огульці. В "Укрзалізниці" попередили про вимушені затримки кількох поїздів, передають "Коментарі".

За даними перевізника, з затримкою та за зміненим маршрутом прямують поїзди №163/164 Харків — Київ та №7/8 Харків — Одеса. Також зі спізненням прямують рейси №45/46 Харків — Ужгород, №1/2 Харків — Івано-Франківськ, №17/18 Харків — Львів.

"Просимо всіх пасажирів, що мають подальші пересадки, сповістити про них провідників: ми готові запропонувати альтернативні опції", — йдеться в заяві "Укрзалізниці".

Зокрема, пасажирів, які спізнюються на свій рейс зі столиці до Ковеля, залізниця довезе поїздом №23/24 Київ — Хелм о 22:54, а відправлення поїзда №7/8 Київ — Чернівці затримають орієнтовно на 15 хвилин для пересадки харківських пасажирів.

У перевізника також вибачились за незручності та запевнили, що уважно слідкують за кожним рейсом та лагодять колію в кращих традиціях воєнного часу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на поїзд Київ — Варшава через високий попит найближчим часом прогнозують дефіцит квитків, але є альтернативні рейси. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися