Смертельне ДТП сталося неподалік Києва: що відомо (ФОТО)

Про жахливу аварію розповіли очевидці

У Броварському районі Київської області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Фото аварії оприлюднили в Telegram-каналі dtp.kiev.ua, передають "Коментарі".

Очевидці повідомили, що аварія сталася вночі під час дії обмежень комендантської години. В селі Рудницьке Баришівської територіальної громади п’яний водій легкового автомобілю "Опель" влетів в дерево.

На момент ДТП в салоні іномарки знаходилися ще три пасажири, окрім водія. Внаслідок удару об дерево водій автівки загинув на місці, пасажирів вдалося деблокувати з понівеченого автомобілю живими. Потерпілих оглянули медики. За словами очевидців, стан постраждалих в ДТП середньої важкості. Офіційної інформації щодо цієї аварії поки що немає. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на тиждень заборонили усі масові заходи, зокрема — до Дня Незалежності України через загрози ракетних обстрілів столиці з боку російських військ. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, українські правоохоронці знаходяться в посиленій бойовій готовності через можливі ракетні обстріли Києва та інші військові загрози з боку російських окупантів напередодні Дня Незалежності та в дні національних свят. В МВС України дали поради українцям щодо поведінки в цей період.  

Напередодні радник голови Офісу президента України Олексій Арестович прокоментував прогнози військових експертів щодо масових ракетних обстрілів Києва в День Державного прапору та День Незалежності України, які українці відзначатимуть 23 та 24 серпня. Такі прогнози роблять через те, що в Гомельській області Білорусі на території аеродрому "Зябрівка" росіяни накопичили значну кількість зенітно-ракетних комплексів С-300 та С-400 із десятками ракет.

Читайте також, що у Києві напередодні Дня Незалежності на кілька днів скоротили графік роботи метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися