У Києві заборонили масові заходи до Дня Незалежності

Заходи безпеки посилили через загрози ракетних обстрілів

У столиці на тиждень заборонили будь-які масові заходи через загрози ракетних обстрілів з боку російських окупантів. Відповідне доручення отримали мер Києва Віталій Кличко та комендант міста Віктор Плахтій від начальника Київської міської військової адміністрації Миколи Жирнова, передають "Коментарі".

Згідно з документом, у Києві протягом 22-25 серпня задля безпеки мешканців столиці запровадять спеціальні превентивні міри. Окрім заборони масових заходів та зібрань, влада Києва має скоротити кількість посадовців, державних службовців та працівників, задіяних у забезпеченні повсякденної життєдіяльності столиці, визначити їм безпечні місця і провести додаткові інструктажі щодо дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

Через загрози ракетних ударів по центру Києва та об’єктах критичної інфраструктури столичні підприємства, установи та організації мають жорстко дотримуватися правил безпеки під час повітряної тривоги.

Нагадаємо, українські правоохоронці знаходяться в посиленій бойовій готовності через можливі ракетні обстріли Києва та інші військові загрози з боку російських окупантів напередодні Дня Незалежності та в дні національних свят. В МВС України дали поради українцям щодо поведінки в цей період.  

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що радник голови Офісу президента України Олексій Арестович прокоментував припущення ЗМІ та прогнози деяких військових експертів щодо масованих ракетних обстрілів Києва в День Державного прапору та День Незалежності України, які українці відзначатимуть 23 та 24 серпня. Такі прогнози роблять через те, що в Гомельській області Білорусі на території аеродрому "Зябрівка" росіяни накопичили значну кількість зенітно-ракетних комплексів С-300 та С-400 із десятками ракет.

Читайте також, що у Києві напередодні Дня Незалежності на кілька днів скоротили графік роботи метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


андрей

19 серпня 2022, 23:34

А как же парад?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися