У Києві сталася пожежа в багатоповерхівці: під час гасіння вдалося врятувати людину

Під час гасіння пожежі у квартирі було врятовано чоловіка

22 серпня о 01:40 до Головного управління ДСНС у Києві надійшло сповіщення про пожежу в Шевченківському районі столиці. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Головному управлінні ДСНС України у місті Києві у Фейсбуці.

"На місце виклику було направлено вогнеборців 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце було встановлено, що в одній із квартир на 8-му поверсі 9-поверхового житлового будинку, в коридорі виникла пожежа. Бійці відразу приступили до гасіння пожежі та перевірки вище розташованих поверхів", - повідомили рятувальники.

У повідомленні ДСНС зазначається, що о 02:05 вдалося локалізувати пожежу, а о 02:20 - повністю ліквідувати.

Коли виникла пожежа, господар квартири був на балконі, але через сильне задимлення вже не зміг самостійно вибратися з помешкання. Рятувальники врятували чоловіка, вивели його на свіже повітря й передали медикам. У чоловіка спостерігалися ознаки отруєння чадним газом. 

Наразі правоохоронні органи встановлюють причину пожежі.

Як писали раніше "Коментарі", Кличко доручив розібратися зі станом зливної системи у Києві. Мешканці Києва закликали столичну владу розробити та втілити проект з чистки та покращення зливних систем та створення нових ливнестоків. Чистки та покращення зливних систем, та створення нових дасть змогу киянам та гостям столиці безперешкодно користуватися дорогами та громадським транспортом навіть за умов сильних злив.

Також "Коментарі" повідомляли, що в Києві на кілька годин приспустять головний державний прапор України: яка причина. У Києві 22 серпня на кілька годин планують приспустити головний державний прапор України, щоб замінити полотно. Полотно збираються замінити, відповідно до регламентних робіт. Уже опівдні 22 серпня прапор знову замайоріє над Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися