У Києві вантажівка врізалася у маршрутку: є постраждалі

В результаті зіткнення п'ятеро людей травмовані

На проспекті Академіка Глушакова у Києві вдень 13 грудня сталася ДТП за участі маршрутки та вантажівки. В результаті зіткнення п'ятеро людей травмовані.

Як повідомляють у поліції Києва, за попередньою інформацією, водій вантажівки не дотримався безпечної відстані. Через це лобова частина фури в’їхала у задню частину маршрутки, де на сидячих місцях були люди. П’ятьох осіб госпіталізували до лікарні. У них травми різного ступеня. Наразі проводиться перевірка, аби надати кваліфікацію події. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на трасі під Києвом рейсовий автобус збив на пішохідному переході жінку. У п’ятницю, 13 грудня, на 19 км траси Н-08 у напрямку міста Переяслав-Хмельницький сталася ДТП за участю рейсового автобуса. Як повідомляється, 54-річний водій автобуса VOLVO скоїв наїзд на 40-річну жінку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті аварії постраждалу було госпіталізовано. У той же час, наскільки серйозні травми вона отримала під час ДТП, не уточнюється.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися