На трасі під Києвом рейсовий автобус збив на пішохідному переході жінку

У результаті аварії постраждалу було госпіталізовано

У п’ятницю, 13 грудня, на 19 км траси Н-08 у напрямку міста Переяслав-Хмельницький сталася ДТП за участю рейсового автобуса. Про це розповіли у Патрульній поліції Київської області.

Як повідомляється, 54-річний водій автобуса VOLVO скоїв наїзд на 40-річну жінку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті аварії постраждалу було госпіталізовано. У той же час, наскільки серйозні травми вона отримала під час ДТП, не уточнюється.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві затримали підроблений патрульний автомобіль із фейковим поліцейським. Автомобіль Ford Mustang зупинили на Оболонському проспекті. Автівка мала поліцейську символіку та була обладнана проблисковими маячками. Інспектори зупинили автомобіль аби перевірити, чи має водій дозволи на використання символіки та маячків.

В поліції повідомили, що за кермом перебував 24-річний молодий чоловік у форменому одязі поліцейських. Але жодних документів, які б посвідчували його належність до правоохоронних органів, як і дозвіл на використання спеціальних пристроїв надати не зміг.

Джерело: https://www.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися