У Києві затримали підроблений патрульний автомобіль із фейковим поліцейським

Чоловік був у одязі патрульного, проте не мав ні посвідчення, ні дозволу на маркування авто

У Києві поліція виявила фейковий патрульний автомобіль поліції із водієм у поліцейській формі без відповідних документів. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва.

Автомобіль Ford Mustang зупинили на Оболонському проспекті. Автівка мала поліцейську символіку та була обладнана проблисковими маячками. Інспектори зупинили автомобіль аби перевірити, чи має водій дозволи на використання символіки та маячків.

В поліції повідомили, що за кермом перебував 24-річний молодий чоловік у форменому одязі поліцейських. Але жодних документів, які б посвідчували його належність до правоохоронних органів, як і дозвіл на використання спеціальних пристроїв надати не зміг.

Патрульні склали на водія патрульні адміністративний протокол та евакуювали на штрафмайданчик.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", під Офісом президента почали встановлювати ковзанку. Ковзанка займає 12 на 24 метри, а її встановлення триватиме 12 днів у рамках соціального проекту "Зимової країни на ВДНГ". Ковзанка буде розміром 12х28 метрів, тобто загалом близько 300 квадратних метрів льодового покриття. Відкрити її планують напередодні Нового року – близько 28-29 грудня, однак все залежить від погодних умов. Працюватиме вона до 19 січня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися