Мітинг на Печерську: активісти перекрили рух

Жителі Печерська протестують проти забудови на Московській

У Києві влаштували протест на Московській вулиці. У зв'язку з цим обмежено рух транспорту. Про це повідомляє РБК-Україна.

Люди виступають проти будівництва на вулиці Московській, 7. За словами жителів сусідніх будинків, які вийшли на протест, через будівництво в їх квартирах почали з'являтися тріщини, а фундаменти будинків просіли.

"На вулиці Московській проходить мітинг. Люди ходять по пішохідному переходу і не пропускають транспорт, в тому числі і громадський ", - розповіли сайту "Сегодня" в патрульної поліції Києва.

Правоохоронці додали, що співробітники патрульної поліції регулюють рух транспорту в тому районі, щоб уникнути великих заторів, а також стежать за громадським порядком.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про мітинг біля урядової будівлі. У центрі столиці мітингували підприємці, обурені планами зобов'язати їх працювати з касовими апаратами. Акція проходить під гаслом saveФОП. До охорони порядку залучили кілька десятків поліцейських. Мітингувальники розташувалися під комітетом Ради з податкової і митної політики (вул. Липська 3), Їх виступи пов'язані з обов'язковим запровадженням касових апаратів. Учасники протестів вимагали прийняття законопроектів №3851-1, 3853-2, 3993. Законопроекти перш за все пов'язані зі збереженням "спрощенки".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися