На трасі Київ — Бишів сталася смертельна ДТП

На автошляху зіткнулись два легковика

На автомобільній трасі Київ — Бишів, неподалік столиці, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі двох легкових автомобілів. Про це повідомили в поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, близько опівдня у неділю, 28 серпня, на трасі Київ — Бишів зіткнулися автомобілі Volkswagen та ВАЗ. Водій автомобілю Volkswagen, 36-річний мешканець села Гнатівка, їхав у сусіднє село Лука. Під час повороту керманич не надав перевагу в русі зустрічному автомобілю ВАЗ.

Внаслідок лобового зіткнення двох автівок 76-річний водій ВАЗ загинув на місці. В ДТП постраждала 73-річна пасажирка автомобілю ВАЗ. Літню жінку з численними ушкодженнями медики доставили до Боярської лікарні. На місці смертельної аварії правоохоронці перевірили водія автомобілю Volkswagen на вживання алкоголю. Виявилося, що чоловік був тверезий.

Обставини ДТП розслідують. В поліції закликали водіїв дотримуватись правил дорожнього руху.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у селі Димер місцева мешканка вдарила свого чоловіка ножем у груди та намагалася приховати вбивство. Жінка сама зателефонувала до поліції. Спочатку заявила, що виявила свого цивільного чоловіка мертвим з різаною раною у грудях, але потім зізналася у злочині.

Нагадаємо, співробітники контррозвідки затримали російських шпигунів, які співпрацювали з ворожими військами під час окупації Київщини. Двоє мешканців Вишгородського району брали активну участь у "фільтраційних" заходах, катували дитину, а після звільнення Київщини від російської навали влаштувались до лав ЗСУ, щоб збирати для російських спецслужб розвідувальні дані про маршрути переміщення та місця базування західного озброєння.

Читайте також і дивіться відео, як у центрі Києва через сварку з дружиною чоловік потрощив бейсбольною битою чужий автомобіль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися