Під Києвом загасили пожежу на сміттєзвалищі, торф’яники ще горять (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про надзвичайні ситуації

У Броварському районі загасили пожежу на сміттєзвалище, ліквідація загоряння торф’яного настилу під Києвом триває. Про це розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, неподалік Броварів сьогодні, 29 серпня, гасили пожежу на несанкціонованому сміттєзвалищі. Окремі осередки пожеж ліквідовували на площі у три гектари поблизу села Семиполки.

У Бучанському районі протягом дня тривали роботи з ліквідацією загорання торфу окремими осередками на площі у пів гектари поблизу села Стоянка. У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Київській області оприлюднили фото та відео з місця пожеж.

Напередодні через горіння торф’яників під Києвом у столиці спостерігалось сильне задимлення та значно погіршилась якість повітря. Кияни та мешканці Київської області масово звертались до рятувальників, щоб дізнатися про ситуацію. Надвечір неділі, 28 серпня, задимлення у Києві провокували два напрямки пожеж, де працювали рятувальники. Це Бучанський район у селі Стоянка, де виявили кілька осередків загорання торфу на загальній площі 0,6 гектарів, та Вишгород — тут горіли паливо-мастильні речовини та покришки на вулиці Кутузова.

Нагадаємо, в Обухівському і Білоцерківському районах Київської області мешканців попередили про сильні вибухи через розробку родовищ гранітів. В обох зазначених районах підривні роботи проводитимуть у вівторок, 30 серпня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Державне бюро розслідувань розслідує розкрадання майна та пошкодження злітних смуг в аеропорту "Київ" (Жуляни) під час оборони летовища від окупантів у перші дні повномасштабного вторгнення російських військ. Правоохоронці перевіряють обґрунтованість наказів військовим щодо вилучення транспорту аеропорту та іншого майна. Також досліджується правомірність наказу про пошкодження злітно-посадкових смуг аеропорту.

Читайте також та дивіться відео, як у Києві на огорожу у російського посольства встановили банер підрозділу ЗСУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися