Пенсіонер на самокаті збив велосипедиста у Києві

Про ДТП розповіли в поліції

У Святошинському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двоколісного транспорту. Про аварію розповіли в Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, у Святошинському районі Києва у четвер, 1 вересня, зіткнулись користувач електросамокату та велосипедист. ДТП сталася на вулиці Великій Окружній. Користувач електросамокату намагався обігнати велосипедиста, не дотримався безпечного інтервалу й зіткнувся з ним.

Внаслідок ДТП 74-річного кермувальника ровера з травмами ушпиталили до медичного закладу. На місці аварії працювала слідчо-оперативна група. Про те, чи постраждав велосипедист, в поліції не уточнили.

Днями на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації зареєстрували петиції щодо користувачів електросамокатів. Столичну владу закликали заборонити прокат самокатів у Києві через прогалини у законодавчому врегулюванні даного виду транспорту та небезпеку для пішоходів.

Обидва автори звернень акцентували увагу посадовців на резонансне смертельне ДТП, що сталося у Києві за участі керманича електросамокату. В середині серпня молодик на самокаті збив на тротуарі людину. Потерпілим виявився завідувач аптеки військового клінічного госпіталю. Від отриманих травм 66-річний чоловік помер у лікарні. Електросамокат прирівнюється до мопеду, вважає авторка однієї з петицій, та вимагає обмежити пересування на цьому виді транспорту по тротуарах та пішохідних зонах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися