На Київщині від отруєння грибами померла ще одна дитина

Подробиці розповіли в поліції

На Київщині від отруєння грибами помер малолітній хлопчик. Про це розповів начальник регіональної поліції Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, смертельним отруєння грибами стало не тільки для дев’ятирічної дівчинки Лізи та її 18-річної сестри Катерини. Днями дівчата померли у столичній лікарні. Сьогодні, 2 вересня, в лікарні від отруєння цими ж грибами загинув їхній чотирьохрічний братик.

"Тільки вчора ми повідомляли про смерть двох сестричок зі Сквири, Катерини та Лізи, які напередодні були госпіталізовані в лікарню з гострим отруєнням. В ніч же на 2 вересня помер і їх малолітній братик Матвій, який теж того трагічного вечора куштував отруєну вечерю", — повідомив Нєбитов.

Начальник поліції Київської області закликав дорослих бути обачними під час вживання грибів та унеможливити ризики для дітей. У разі ж поганого самопочуття після вживання грибів, одразу телефонувати до швидкої допомоги.

Окрім того, на звільнених від російських окупантів територіях Київської області може бути ще багато прихованих мін та інших вибухонебезпечних предметів. Правоохоронці закликають не збирати гриби на територіях, які були під окупацією, бо тут дуже багато прихованих мінувань.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися