У Києві дитина ледь не випала з вікна через агресивну кішку (ВІДЕО)

Подробиці надзвичайної події розповіли в поліції

У Солом'янському районі Києва маленька дівчинка вилізла у вікно на п’ятому поверсі будинку, плакала та кричала по допомогу. Про порятунок дитини розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

Про надзвичайну подію поліції повідомили очевидці. Люди заявили, що в будинку на вулиці Преображенській у відкритому вікні на п’ятому поверсі кричить і плаче дитина. Дівчина була дуже налякана і могла впасти.

Прибувши на виклик поліцейські не змогли потрапити до зачиненої квартири, щоб заспокоїти та врятувати дитину. Оселя була зачинена ззовні і власницю довелося шукати. Коли ж матір дівчини, яка пішла до крамниці, відшукали та потрапили до квартири, виявилося, що на дитину напала кішка Маша. У семирічної дівчинки було роздерте обличчя та руки. Дитину госпіталізували та надали медичну допомогу.

В Патрульній поліції Києва оприлюднили відео з місця подій та закликали доросли бути уважнішими до своїх дітей.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили чоловіка та жінку, які займались незаконним продажем диких та екзотичних тварин і жорстоко поводились з ними. Їх продавали через інтернет-оголошення та соціальні мережі. Під час обшуків в особистих та конспіративних квартирах торгівців знайшли близько 400 рідкісних видів птахів та тварин, деякі з них були зневоднені та виснажені. Правоохоронці також виявили безліч підробок ветеринарних документів.

Київський зоопарк прийняв для досудового утримання пів сотні вихованців, з вилучених у нелегальних продавців диких та екзотичних тварин, оскільки перебування у власників становило загрозу їхньому життю. Наразі тварини під наглядом ветеринарів та фахівців Київзоо і проходять реабілітацію в карантинній зоні. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися