Під Києвом вщент згорів приватний будинок, є жертви (ФОТО)

Подробиці розповіли рятувальники

У Фастівському районі вщент згорів приватний будинок на території Боярської громади. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа сталася у приватному житловому будинку в Боярці в суботу, 3 вересня. Про загорання житла на десятій лінії в ДСНС повідомили о пів на десяту вечора. На момент прибуття пожежників будинок був весь охоплений полум’ям. Повністю загасити пожежу вдалося лише за півтори години. У знищеному вогнем приватному будинку знайшли тіло загиблого чоловіка. Причину пожежі встановлюють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області від вибуху знесло стіни приватного будинку, від вибухової хвилі травмовані двоє жінок і немовля. Вибух стався у селі Іванівка Ставищенської територіальної громади. В приватному житловому будинку, розташованому на вулиці Петрівських, вночі вибухнув газ. 

Днями у Дарницькому районі Києва загасили масштабну пожежу на території автозаправної станції. Пожежа сталася на житловому масиві Осокорки. Тут горіла адміністративна будівля на території АЗС, що на вулиці Зарічній, 1. Завдяки оперативним діям вдалося запобігти розповсюдженню полум'я на резервуари з паливом. Жертв та постраждалих немає, проте будівля, схожа на торгівельний кіоск, вигоріла вщент. 

Нагадаємо, у Києві довелося зупиняти метро через те, що людина кинулась під поїзд. Надзвичайна подія сталася на станції метро "Дарниця". Чоловік отримав травми несумісні з життям.

Читайте також, що у Дніпровському районі Києва неповнолітній хлопець вбив вітчима на очах у членів родини.

Читайте также