У Києві тягач врізався в трубопровід: подробиці ДТП (ФОТО)

Про аварію розповіли в поліції

В Голосіївському районі Києва водій тягача врізався в трубопровід. Про ДТП розповіли в Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, дорожньо-транспортна пригода сталася через неуважність 62-річного водія тягача Sinotruck, який скоїв наїзд на трубопровід. Патрульні зазначили, що чоловік проігнорував дорожній знак, який забороняє рух транспортних засобів, висота яких перевищує чотири метри.

На місці ДТП з’ясувалося, що керманич не має дозвільних документів на перевезення великогабаритного вантажу. На водія тягача склали два адміністративні протоколи — за порушення Правил дорожнього руху, що призвело до ДТП та за порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів та правил проїзду великогабаритних транспортних засобів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території Бучанської громади виявили закатованого і вбитого російськими окупантами мирного мешканця. Чоловіку зав’язали руки, вдягнули на голову чохол і стратили. Тіло знайшли на колишніх позиціях російських військових в Здвижівці. Поліція закликала допомогти опізнати особу жертви. 

Нагадаємо, у Києві довелося зупиняти метро через те, що людина кинулась під поїзд. Надзвичайна подія сталася на станції метро "Дарниця". Чоловік отримав травми несумісні з життям. 

Читайте також, що у Дніпровському районі Києва неповнолітній хлопець вбив вітчима на очах у членів родини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися