На Печерську у Києві знайдений предмет, що нагадує гранату «Ф-1»

Правоохоронці вкотре просять не торкатися підозрілих предметів

Жінка, що проживає на вулиці Миколи Соловцова, помітила неподалеку від оселі предмет, який зовні нагадує вибуховий пристрій. Мешканка Печерського району, нехтуючи правилами безпеки, взяла предмет до рук.

Через деякий час киянка повідомила про підозрілий предмет поліцейським. Вона усвідомила, що вибуховий пристрій може нести небезпеку для інших. На місце знаходження гранати оперативно прибули вибухотехніки, слідчі та патрульні правоохоронці.

На щастя, постраждалих немає. Спеціалісти по вибуховим пристроям знешкодили гранату та направили її на подальшу експертизу. 

Поліцейські звернулися до громадян та попросили бути обережними, не чіпати вибухонебезпечні або просто підозрілі предмети. 

"Запам’ятайте, якщо Ви натрапили на підозрілий предмет, не підіймайте, не торкайтесь. Відійдіть на безпечну відстань та попередьте людей навколо про можливу небезпеку," - рекомендують правоохоронці.

Якщо ви знайшли подібну річ, одразу повідомте на спецлінію 102 чи 101. Не намагайтеся знешкодити предмет без фахівців.

Нагадаємо: в найближчу годину Київ накриє туман. Укргідрометцентр повідомляє про перший (жовтий) рівень небезпеки у зв'язку з туманом. Очікується погіршення видимості в найближчий час.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергій

13 вересня 2022, 10:24

Це не Печерськ. Це Верхня Теличка Печерського району.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися