У Київській області розбився мотодельтаплан: є загиблі

Врятувати пілота і пасажира мотодельтаплану не вдалося

У Київській області розбився мотодельтаплан. Аварія сталася 5 жовтня, на полі біля с. Перемога Баришівського району Київщини. В результаті катастрофи загинули дві людини. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС в Київській області.

"5 жовтня о 18:14 на полі поблизу с. Перемога Баришівського району впав мотодельтаплан, в результаті чого загинули 2 людини ", - сказано в повідомленні.

У ДСНС відзначили, що рятувальники обстежують територію. На місце події відправили 12 чоловік і 3 одиниці техніки, з них від ДСНС - 10 осіб і 2 одиниці техніки.

Як повідомляв портал "Коментарі", Державне бюро розслідувань назвало чотири версії причини авіакатастрофи військового літака АН-26, яка сталася в Харківській області. Головною причиною авіакатастрофи військового літака АН-26 в ДБР називають неналежне технічне обслуговування літака і його підготовку до польоту, а також недбале виконання службових обов'язків особами, які були відповідальними за управління польотами. Всього в розробці знаходяться чотири версії, в тому числі:

катастрофа внаслідок технічної несправності агрегатів літального апарату;

катастрофа внаслідок неналежного виконання своїх службових обов'язків екіпажем;

неналежне виконання службових обов'язків особами, які були відповідальними за управління польотами;

неналежне технічне обслуговування літака і підготовка його до польоту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися