Сьогодні на Київщині будуть чутні вибухи: причина

Жителів Київщини попередили про можливі вибухи

Мешканців Київщини попередили про можливі вибухи. Найбільше їх може бути чутно у Вишгородському районі.

Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації.

Це пов’язано з тим, що у Вишгородському районі проводяться навчання для саперів. Заплановано відпрацювання навичок вилучення та ліквідації вибухонебезпечних предметів.

У зв’язку з цим у громадах району, ймовірно, лунатимуть вибухи.

Читайте на сайті: "Запобігання корупції: у київських комунальників проводять обшуки"Сьогодні, 22 вересня, правоохоронці проводять обшуки у приміщенні КО "Київзеленбуд".

"Коментарі" повідомляють: комендантську годину в Києві просять скоротити. На сайті Київської міськради зареєстрували петицію з проханням скоротити час комендантської години у столиці хоча б з 00:00 до 4:00. 

"Київ перестав бути місцем військових дій ще на початку квітня, майже всі блок-пости розібрали, скоротіть і комендантський час хоча б з 00:00 до 04:00. Вже набридла ця поліція, яка з наближенням початку комендантської години відчуває, що їхній час настав. Що це за нісенітниця, вони захищати народ повинні, а не виловлювати людей, ніби це веселий конкурс із грошовим призовим фондом, тим більше у воєнний час, коли людям і без них важко", – зазначає автор петиції.

Джерело: https://t.me/kyivoda/5984


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися