Запобігання корупції: у київських комунальників проводять обшуки

Правоохоронці проводять обшуки у приміщенні КО "Київзеленбуд"

Сьогодні, 22 вересня, правоохоронці проводять обшуки у приміщенні КО "Київзеленбуд". Про це повідомляє КМДА з посиланням на інформацію від Київзеленбуду.

Зазначається, що обшуки проводяться щодо діяльності підрядних організацій.

Співробітники Солом’янського управління ГУ Нацполіції в м. Києві обшукують службові приміщення КО "Київзеленбуд".

В КО додали, що надають правоохоронцям необхідні документи, що запитуються, з метою сприяння повному і всебічному розслідуванню в установленому законом порядку.

Читайте далі: "Був "під кайфом" та протаранив маршрутку: суд обрав покарання винуватцю ДТП у Києві"Над водієм, який 19 вересня під дією наркотичних речовин скоїв ДТП на Повітрофлотському проспекті, пройшов суд.

"Коментарі" повідомляють: "СБУ викрила у Києві російську злочинну групу: зловмисники намагалися зірвати опалювальний сезон (ВІДЕО)". У результаті спецоперації у Києві СБУ викрила російських агентів. Група ФСБ передавала ворогові геолокації військових об’єктів та критичної інфраструктури на Київщині. Отриману інформацію окупанти мали на меті використати для здійснення серії ракетних ударів по столиці, щоб завадити підготовці до опалювального сезону.

Також на сайті: "Яку воду п'ють кияни під час війни: результати аналізу". Війна несе безліч загроз, в тому числі і для якості води. У джерела водопостачання можуть потрапляти боєприпаси, залишки техніки, воєнне сміття. Це все погіршує якість поверхневих вод. Також у воєнний час приводом для хвилювань стає радіаційна безпечність води.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися