Був "під кайфом" та протаранив маршрутку: суд обрав покарання винуватцю ДТП у Києві

19 вересня під дією наркотиків водій скоїв ДТП на Повітрофлотському проспекті

Над водієм, який 19 вересня під дією наркотичних речовин скоїв ДТП на Повітрофлотському проспекті, пройшов суд. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі із забороною керувати транспортом на строк від 5 до 8 років.

Про це повідомляє Судово-юридична газета.

"Коментарі" раніше повідомляли про те, що у крові винуватця ДТП у Києві виявили наркотичний мікс.

Відомо, що 19 вересня на Повітрофлотському проспекті сталася ДТП за участю маршрутки та Mercedes-Benz, внаслідок якої постраждали 26 людей. 25 пасажирів маршрутного таксі отримали травми різного ступеня важкості та були госпіталізовані до київських лікарень. Постраждав і чотирирічний син водія, який перебував із батьком в автомобілі.

Під час перевірки в медичній установі лікарі виявили в організмі чоловіка мікс кількох наркотичних речовин та сильнодіючого лікарського засобу. Серед виявлених заборонених речовин: амфетамін, кокаїн та марихуана.

Нагадуємо, що на Броварському проспекті обмежать рух. Дорожники виконуватимуть поточний ремонт.

Також на сайті: "На Подільському узвозі тривають ремонтні роботи: коли можуть відкрити проїзд (ФОТО)". У столиці шляховики продовжують оновлювати Подільський узвіз: вже відремонтовано близько 7,5 тисячі кв. м бруківки – більшість із запланованого обсягу робіт. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися