У Київській області Volkswagen наїхав на дев'ятирічних дітей (Фото)

На території Бучанського району Київської області у селищі Святопетрівське сталася дорожньо-транспортна пригода – водій Volkswagen наїхав на двох дев'ятирічних дівчаток

На території Бучанського району Київської області у селищі Святопетрівське сталася дорожньо-транспортна пригода – водій Volkswagen наїхав на двох дев'ятирічних дівчаток. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба поліції області.

Відомо, що дві школярки перебігали дорогу у спеціально призначеному місці та знаком, який нагадує водіям, що тяжкою школа. Діти перетинали дорогу під час затору. Постраждалих госпіталізували до лікарні Охмадету, у них діагностували переломи ніг.

Нагадаємо, що нещодавно у Подільському районі українській столиці на вулиці Набережно-Хрещатицькій упав асфальт — внаслідок аварії автомобіль пішов під землю. Про це стало відомо з повідомлень, які активно публікували місцеві паблики та групи у соціальних мережах.

Відомо, що на набережній машина провалилася під землю, рух транспорту був утруднений, на місці інциденту працювали правоохоронці.

Водіїв закликали бути обережними на ділянці дороги, яка веде на Поділ, оскільки вона перекопана через проведення ремонтних робіт.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Макс

29 вересня 2022, 15:20

тяжом скола, участке дороге... перебегали в специально назначенном месте... вы хоть грамматику проверяйте

Киевлянин

29 вересня 2022, 08:45

В КИЕВЕ И КИЕВСКОЙ ОБЛАСТИ УЖАСАЮЩАЯ СИТУАЦИЯ ПО СОБЛЮДЕНИЮ ПРАВИЛ ДОРОЖНОГО ДВИЖЕНИЯ (А СИТУАЦИЯ ПО ПАРКОВКЕ НА КЛУМБАХ ВООБЩЕ ВОПИЮЩАЯ). ПАТРУЛЬНАЯ ПОЛИЦИЯ ВООБЩЕ НИКАК НЕ РЕАГИРУЕТ. ЧЕМ ЗАНИМАЕТСЯ ЗОЗУЛЯ? О КАКОЙ ЕВРОПЕ ВООБЩЕ ИДЕТ РЕЧЬ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися