Потрійна ДТП у Києві могла стати причиною потужного вибуху (ВІДЕО)

На бульварі Дружби Народів сталося зіткнення трьох автомобілів

2 жовтня на бульварі Дружби Народів у Печерському районі Києва сталася потрійна ДТП. Внаслідок цього одна з автівок втратила газовий балон. Про це повідомила пресслужба столичного управління ДСНС.

Сталося зіткнення трьох автомобілів: Hyundai Tocson, Volkswagen Jetta та Toyota Highlander. Кожна з автівок отримала кузовні пошкодження, а у Toyota відірвався газовий балон.

"Щоб запобігати можливому займанню та вибуху, рятувальники від’єднали балон від автомобіля та для профілактики змили з дорожнього покриття паливо-мастильні матеріали", – йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП ніхто не постраждав. Причину та обставини аварії встановлюватимуть правоохоронці.

Нагадуємо, що на Київщині пенсіонер збив байкера. Постраждав 22-річний водій мотоциклу "Honda". Про це повідомили у ГУ Нацполіції Київської області. За попередніми даними, 70-річний водій автомобіля "Daewoo" не надав переваги у русі мотоциклісту, через що сталося зіткнення.

Елітні котеджі на захисній греблі Київської ГЕС загрожують затопленням території у 200 тисяч гаМасова забудова захисної дамби Київської гідроелектростанції створює на споруду навантаження, на які вона не розрахована. Екологи вважають, що існують ризики руйнування захисної споруди. Близько двох десятків приватних будинків розташувалися просто на земляному валу, який має захищати лівобережні села від підтоплення. Про це повідомляють "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися