На Київщині пенсіонер збив байкера (ФОТО)

Постраждав 22-річний водій мотоциклу "Honda"

У селищі Іванків Вишгородського району під Києвом 28 вересня пенсіонер збив мотоцикліста. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Київської області.

За попередніми даними, 70-річний водій автомобіля "Daewoo" не надав переваги у русі мотоциклісту, через що сталося зіткнення.

Внаслідок ДТП постраждав 22-річний водій мотоциклу "Honda" – він отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до лікарні.

Водій автомобіля не постраждав.

За фактом аварії слідчі розпочали досудове розслідування (ч.1 ст.286 КК України).

Нагадуємо, що в Україні мають намір унормувати рух електросамокатів. Про це йдеться у проекті рішення Київської міської ради. У проекті зазначається, що наразі у містах України, зокрема у столиці, відсутня потрібна інфраструктура для користувачів портативного транспорту на електричній тязі (гіробордів, гіроскутерів, моноколіс, електросамокатів, електроскейтів, дрифт-трайків). У зв'язку з цим депутати Київської міської ради направлять звернення до Верховної Ради, щоб врегулювати організацію дорожнього руху для вищезгаданих транспортних засобів.

Був "під кайфом" та протаранив маршрутку: суд обрав покарання винуватцю ДТП у КиєвіНад водієм, який 19 вересня під дією наркотичних речовин скоїв ДТП на Повітрофлотському проспекті, пройшов суд. Про це повідомляють "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися