У Києві від обстрілів загинули люди, багато поранених (ФОТО)

Подробиці наслідків ворожих атак на столицю

У Києві внаслідок ракетного обстрілів загинули п’ятеро людей, багато травмованих. Про це повідомили в Національній поліції України та у Київській міській військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними Національної поліції України, зараз поліцейські Києва документують наслідки обстрілу столиці, а на місцях влучань ракет працюють профільні служби.

"Наразі відомо про п’ятьох загиблих та дванадцять потерпілих. Правоохоронці забезпечують публічну безпеку та охорону місць події по всій території столиці", — йдеться в повідомленні Нацполіції.

У Київській міській військовій адміністрації розповіли детальніше про наслідки ракетних ударів по Києву:

·     Шевченківський район. Три влучання по району. Пошкоджено проїжджу частину. Шість автомобілів загорілися, ще 15 пошкоджено. За попередньою інформацією п’ятеро осіб загинуло, 24 травмовано. Також два влучання в різні об’єкті інфраструктури. Постраждали три особи.

·        Святошинський район. Влучання в одноповерхову будівлю, травмовано три особи.

·        Голосіївський район. Два влучання в різні критичні об’єкти інфраструктури. Попередньо постраждала одна особа.

·        Деснянський район. Влучання в об’єкт критичної інфраструктури. Попередньо постраждала одна особа. Наслідки уточнюються.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ракетні атаки повністю зупинили рух поїздів метро, водночас всі підземні станції працюють як укриття. Також тимчасово зачинений пересадочний вузол "Театральна" — "Золоті ворота". 

Нагадаємо, у Києві через ракетні обстріли перекрили рух на центральних вулицях. Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що внаслідок атаки російських окупантів є влучання в об‘єкти в Шевченківському та в Солом‘янському районах Києва. Офіційної інформації щодо кількості жертв поки що немає.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися