Через ракетні обстріли перекрили центр Києва

Мер столиці Віталій Кличко звернувся до киян

У Києві через ракетні обстріли перекрили рух на центральних вулицях. Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За словами мера столиці, внаслідок ракетних обстрілів російських окупантів є влучання в об‘єкти в Шевченківському та в Солом‘янському районах Києва.

"Столиця під атаками російських терористів! Ракети вразили об‘єкти в центрі міста (в Шевченківському районі) та в Солом‘янському районі. Повітряна тривога, а значить і загроза, триває", — наголосив Кличко.

Мер столиці також звернувся до киян та мешканців пристоличних населених пунктів.

"Я звертаюся до всіх мешканців столиці: під час тривоги перебувайте в укриттях. У місто, якщо немає гострої необхідності, сьогодні краще не виїжджати. Про це ж прошу і мешканців передмість - не їхати сьогодні в столицю. Центральні вулиці Києва перекрили правоохоронці, працюють рятувальні служби", — заявив Кличко.

Окрім того, у Києві через ракетні атаки призупинили рух поїздів метро на червоній гілці, водночас всі підземні станції працюють як укриття. Також тимчасово зачинений пересадочний вузол "Театральна" — "Золоті ворота". Про відновлення роботи метро у Київському метрополітені обіцяють повідомити додатково.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ракетного обстрілу Києва сталися вибухи. На місці обстрілів працюють відповідні служби. Відомо, що є загиблі та травмовані серед мирного населення. Офіційні подробиці влада столиці пообіцяла надати згодом. Також вибухи чутно й у Київській області, зокрема в Броварах. Мешканців попереджають, що працює ППО. Наслідки влучань ракет у Києві оприлюднив посол Євросоюзу в Україні Матті Маасікас.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися