Київ та область частково залишилися без світла

Що відомо про відключення електроенергії

Внаслідок обстрілів частково обмежене електропостачання у Києві та Київській області. Про це розповів Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За словами мера столиці, внаслідок російських обстрілів об‘єктів критичної інфраструктури столиці та області частково обмежене електропостачання промисловим та частині побутових клієнтів Києва та Київської області.

"Внаслідок обстрілів російськими варварами об‘єктів критичної інфраструктури столиці та області, застосовуються графіки аварійного відключення електропостачання споживачам у Києві та Київській області", — повідомив Кличко.

Мер Києва проінформував, що частково обмежене електропостачання промисловим клієнтам та частині побутових клієнтів Києва та всієї області.

"Енергетики разом з рятувальними службами роблять все необхідне, щоб максимально швидко відновити нормальну роботу енергосистеми", – додав Кличко.

Наразі у центрі столиці "Київводоканал" працює над ліквідацією пошкодженої водопровідної мережі, але тиск у мережі вже нормалізували і забезпечили водопостачання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися