Стали відомі наслідки ракетного обстрілу Київської області (ФОТО, ВІДЕО)

Зруйновано житлові будинки, є жертви

На Київщині внаслідок масованих ракетних атак зруйновано десятки житлових будинків, є жертви. Про це розповів керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, повідомляють "Коментарі".

"Понад п'ять годин тривала повітряна тривога. Внаслідок масованої атаки в регіоні пошкоджено два об'єкти критичної інфраструктури, близько 30 житлових будинків, одну адміністративну будівлю і склад приватного підприємства", — заявив Кулеба.

За його словами, внаслідок обстрілів у Київській області постраждали десять осіб, одна людина загинула. Крім того, голова Київської обласної військової адміністрації попередив, що у регіоні будуть планові відключення електропостачання, про що обіцяють повідомляти заздалегідь.

"Поки готується графік відключень. На місцях працюють усі екстрені служби. У разі повітряної тривоги – негайно прямуйте до укриття", - додав Кулеба.

За даними керівника Національної поліції України в Київській області Андрія Небітова, лише у районі Вишгороду Київської області пошкоджено вісім житлових будинків. Він також оприлюднив наслідки обстрілів Обухівського та Броварського районів Київської області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині ворожі ракети потрапили в теплоелектроцентраль та інші об'єкти критичної інфраструктури. Тому в Києві та регіоні запровадили аварійні відключення від електропостачання .

Читайте также