На Київщині анонсували віялові відключення електроенергії

Що відомо про графік

По всій території Київської області анонсували віялові відключення електроенергії. Про це повідомив Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За словами мера Броварів, графік віялових відключень електроенергії наразі готує енергетична компанія "ДТЕК".

"До уваги мешканців громади! У зв'язку з поточною ситуацією ДТЕК готує графік віялових відключень електроенергії по усій Київщині. Затверджений графік буде відразу оприлюднено та доведено до відома населення", — заявив Сапожко.

Броварський міський голова також повідомив, що через ракетні обстріли російських окупантів зараз у місті відсутнє електропостачання на значній частині вулиць. "Орієнтовний час відновлення електропостачання — протягом двох годин", — зазначив Сапожко.

За словами заступника керівника Офісу президента України Кирила Тимошенка, сьогодні, 10 жовтня, російські окупанти обстріляли теплоелектроцентраль у Київській області, а також об’єкти енергети в інших регіонах України. Подробиці посадовець не повідомляє.

"Під прицілом енергообʼєкти від Львова до Запоріжжя, Київщини, Хмельниччини, Дніпра і Вінниці,  Франківщини, Сумщини, Харківщини, Житормирщини, Кіровоградщини, загалом весь південь. Це може вплинути на стабільність енергозабезпечення, тому потрібно бути готовими до наслідків таких обстрілів аж до віялових відключень. Наприклад, лише в Київській області ППО збила шість ракет, але є потрапляння в ТЕЦ", — заявив Тимошенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ракетних обстрілів Києва є загиблі та постраждалі серед мирного населення, пошкоджені об’єкти інфраструктури, музеї та університет, центр столиці перекрили. Подробиці – в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися