В поліції пояснили вибухи під Києвом під час повітряної тривоги

Що кажуть правоохоронці

Неподалік столиці під час повітряної тривоги збили ракету російських окупантів, що ймовірно летіла на Київ. Про це повідомив начальник Національної поліції України у Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

"Ворожу ракету збили у Вишгородському районі. Сьогодні близько 10 години поблизу Пірнівської громади пролунали вибухи — це спрацювало ППО. Внаслідок вибуху постраждалих та руйнувань немає. Уламки збитої ракети впали у воду", — повідомив Нєбитов.

Керівник Національної поліції України у Київській області Андрій Нєбитов подякував Збройним Силам України за відмінну роботу та закликав українців під час повітряної тривоги залишатись в укриттях.

Про дві збиті ворожі ракети сьогодні, 11 жовтня, інформував голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. Подробиці посадовець поки що не надав. Повітряна тривога ж в Київській області триває вже кілька годин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині ворожі ракети 10 жовтня потрапили в теплоелектроцентраль та інші об’єкти критичної інфраструктури. Через це у Києві та регіоні запровадили аварійні відключення від електропостачання. За даними керівника Національної поліції України у Київській області Андрія Нєбитова, лише у Вишгородському районі Київської області пошкоджено вісім житлових будинків. Він також оприлюднив наслідки обстрілів Обухівського та Броварського районів Київщини. Подробиці про наслідки ракетних обстрілів Київщини — в нашому матеріалі.

Читайте также