На Київщині знайшли уламки ворожої ракети (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції

У Фастівському районі знайшли уламки збитої Протиповітряними силами оборони ракети російських окупантів. Про це повідомив начальник Національної поліції України у Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

"Уламки цієї ракети окупантів щойно виявили наші поліцейські в Малій Солтанівці, що на Фастівщині. Такий результат вчорашньої ефективної роботи Сил протиповітряної оборони ЗСУ", — прокоментував оприлюднені фото Нєбитов.

Керівник регіональної поліції також повідомив, що сьогодні, 11 жовтня, неподалік Києва українські військові збили російську ракету, що ймовірно летіла на столицю. Уламки збитого у Вишгородському районі снаряду впали в воду, постраждалих немає.

Про дві збиті ворожі ракети сьогодні, 11 жовтня, інформував голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. Подробиці посадовець поки що не надав. Повітряна тривога ж в Київській області триває вже кілька годин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині ворожі ракети 10 жовтня потрапили в теплоелектроцентраль та інші об’єкти критичної інфраструктури. Через це у Києві та регіоні запровадили аварійні відключення від електропостачання. За даними керівника Національної поліції України у Київській області Андрія Нєбитова, лише у Вишгородському районі Київської області пошкоджено вісім житлових будинків. Він також оприлюднив наслідки обстрілів Обухівського та Броварського районів Київщини. Подробиці про наслідки ракетних обстрілів Київщини — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися