Внаслідок ракетних обстрілів під Києвом згорів склад (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про наслідки та руйнування

Внаслідок масованого ракетного удару російських окупантів у понеділок, 10 жовтня, значних руйнувань зазнала територія Київської області. Про пожежу на складі одного з підприємств розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій в регіоні, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, на територію складських приміщень, розташованих неподалік Києва на території Зазимської громади влучили дві ракети російських окупантів. Внаслідок обстрілу на підприємстві розпочалася пожежа. Під час гасіння вогню під завалами знайшли тіло загиблого чоловіка, ще двоє працівників складу — травмовані. Постраждалих з різними ступенями травм доправили до лікарні.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій в Київській області оприлюднили наслідки влучання ракет російських окупантів на територію складів під Києвом.

Окрім того, оприлюднено відео ліквідації наслідків ворожих обстрілів Київської області 10 жовтня. Ракети влучили не тільки у підприємства, а й зруйнували житлові будинки.


Нагадаємо, керівник регіональної поліції Андрій Нєбитов повідомив, що сьогодні, 11 жовтня, неподалік Києва українські військові збили російську ракету, що ймовірно летіла на столицю. Уламки збитого у Вишгородському районі снаряду впали в воду, постраждалих немає. Про дві збиті ворожі ракети сьогодні, 11 жовтня, інформував і голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині ворожі ракети 10 жовтня потрапили в теплоелектроцентраль та інші об’єкти критичної інфраструктури. Через це у Києві та регіоні запровадили аварійні відключення від електропостачання. За даними керівника Національної поліції України у Київській області Андрія Нєбитова, лише у Вишгородському районі Київської області пошкоджено вісім житлових будинків. Він також оприлюднив наслідки обстрілів Обухівського та Броварського районів Київщини. Подробиці про наслідки ракетних обстрілів Київщини — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися