Під Києвом легковик врізався в маршрутку: четверо постраждалих

Внаслідок ДТП четверо пасажирів Mercedes-Benz отримали травми різного ступеня тяжкості

В неділю, 15 грудня, на трасі Київ – Одеса в районі Глевахи автівка зіштовхнулася з маршруткою. В результаті ДТП постраждали чотири людини. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Київської області.

Повідомляється, що 26-річний водій Volkswagen Passat при зміні напрямку руху не був уважним та скоїв зіткнення з Mercedes-Benz. Від удару мікроавтобус відкинуло на металевий відбійник. Внаслідок ДТП четверо пасажирів Mercedes-Benz отримали травми різного ступеня тяжкості. Постраждалих госпіталізували в лікарню. На разі поліція з'ясовую деталі ДТП.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, у Києві п'яний чоловік напав на патрульну. У Києві жінка нацькувала свого бійцівського собаку на подружжя, коли ж на виклик про інцидент прибули патрульні, п’яний чоловік, який проходив повз, напав на одну з присутніх на місці поліцейських. У поліції розповіли, що між двома жінками стався конфлікт, під час конфлікту одна з жінок нацькувала на іншу бійцівського пса. Потерпіла викликала свого чоловіка, після чого на нього також був здійснений напад собаки. Потім потерпіла викликала патрульну поліцію. Повз них проходив чоловік напідпитку, який з невідомої причини напав на 19-річну патрульну. Він вдарив її у груди та зламав при цьому нагрудну камеру.

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися