Кількість жертв внаслідок обстрілів Києва зросла (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці рятувальних робіт

У Києві внаслідок вибуху у житловому будинку після обстрілів дронів-камікадзе зросла кількість жертв. Про рятувальні роботи розповів заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко, передають "Коментарі".

За його словами, з-під завалів житлового будинку у Шевченківському районі Києва врятували 19 людей, четверо постраждали, троє людей загинуло. Ліквідація наслідків обстрілів триває.

"Станом на зараз кількість осіб, що загинули внаслідок нальоту дронів-камікадзе на житловий будинок, збільшилася до трьох. Врятовано 19 осіб. Роботи тривають", — повідомив Тимошенко.

З-під завалів житлового будинку у Києві також врятували кота. "Ось найкраща ілюстрація українців - врятували із завалів котика. Просто подивіться з якою ретельністю йому надається допомога!" — прокоментував оприлюднене відео Тимошенко.

Київський міський голова Віталій Кличко зазначив, що сьогодні, 17 жовтня, зранку в бік Києва летіли 28 дронів-камікадзе.

"Завдяки нашим ЗСУ, ППО, більшість летючих терористів збили. В Києві пролунало загалом п’ять вибухів. Один з них- в житловому будинку в Шевченківському районі. Рятувальники продовжують гасіння конструкцій будівлі та роботи з розбору завалів", — поінформував Кличко.

У Київській міській військовій адміністрації повідомили, що пожежу на об’єктах критичної інфраструктури столиці вже загасили. Інформація про потерпілих уточнюється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок атаки ворожих безпілотників в Шевченківському районі столиці стався вибух в житловому будинку. Окрім того, ще в одній будівлі виникла масштабна пожежа на площі понад 250 квадратних метрів. Було выдомо, що від вибуху після обстрілів Києва під завалами будинку загинула жінка, одну літню жінку вдалося врятувати. 

Читайте також, як патрульні поліцейські збили дрон "Шахід" над Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися