У Києві сталася стрілянина в кафе, є постраждалі

Введено оперативний план "Сирена"

У Києві в понеділок, 2 грудня, сталася стрілянина в одному з кафе, у результаті якої постраждали декілька осіб. Про це повідомляє Національна поліція України.

Повідомляється, що стрілянина сталася в кафе "Баку" на вулиці Антоновича, 88. Конфлікт виник між кількома іноземцями, які відкрили вогонь з травматичної зброї. Внаслідок стрілянини постраждали кілька людей. Одному постраждалому, який отримав тілесні ушкодження, лікарі надають медичну допомогу.  

Зазначається, що іноземці - гості з колишніх південних республік Радянського Союзу. Стрільці зникли на автомобілі Mitsubishi сірого кольору. У поліції повідомили, що наразі проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення місце знаходження осіб, причетних до злочину та їх затримання. Подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", поліція затримала підозрюваних у вбивстві 3-річної дитини у Києві. Повідомляється, що сьогодні поліцейським вдалося затримали підозрюваних у вбивстві дитини. Зараз із ними спілкуються оперативники та слідчі.

Джерело: https://www.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися