Поліція розслідує автопробіг по Києву з символікою Азербайджану

Іноземці влаштували стрілянину в центрі Києва

У Києві напередодні, 11 жовтня, пройшов автопробіг з декількох машин з символікою Азербайджану і Туреччини. Столична поліція тепер вивчає факти хуліганства під час акції.

Як повідомляє поліція Києва, до них звернулися небайдужі громадяни, які повідомили про колону автомобілів. У центрі міста при русі колони були чутні постріли. Попередньо відомо, що, рухаючись по вул. Грушевського, невідомі зробили кілька пострілів. На місці знайшли чотири гільзи.

6 машин поліція зупинила в Солом'янському районі Києва. У них знаходилися 14 чоловік - всі іноземці. Правоохоронці з'ясовують усі подробиці події. На учасників автопробігу відкрили справу про хуліганські дії.


Як повідомляв портал "Коментарі", міжнародний авіалінії України не стануть відновлювати рейси з Києва в Баку. На таке рішення вплинула як епідеміологічна ситуація, так і обставини в Азербайджані. Рейси з 4 жовтня перенесли на кінець місяця. Це пов'язано з обмеженням в'їзду українців в Азербайджан через карантин. Відзначається, що в Баку обмежили міжнародні рейси з 30 вересня до 2 листопада.

Рейси авіакомпаній регулює уряд Азербайджану, керуючись ситуацією з пандемією. На даний момент з Баку літаки літають тільки в Стамбул.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися