На Київщині вантажівка протаранила легковик: є постраждалі

Поліція Київщини розслідує ДТП

Аварія відбулася 25 жовтня, близько 14 години, на автодорозі Кожанка-Фастів. Про це повідомляє поліція Київської області.

За попередніми даними, 64-річний водій вантажівки виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем "BMW".

Внаслідок ДТП 28-річний водій та 40-річний пасажир легковика отримали тілесні ушкодження та доправлені до медичного закладу.

За фактом ДТП розпочато досудове розслідування.

Столичний форсаж під час війни: водії дорогих авто їздять напідпитку та дрифтують містом (ФОТО). Лише за один день поліція зупинила на вулиці Володимирській трьох порушників: Mercedes, BMW та Porsche. Усі грубо порушили ПДР. До того ж, водій Mercedes був з ознаками алкогольного сп'яніння.

Мільйон доларів на чорному ринку: СБУ виявила у Києві підпільний наркосклад. СБУ ліквідувала схему контрабандного ввезення до України сильнодійних речовин, що використовують для виробництва синтетичних наркотиків. Під час обшуків у зловмисників виявлено більше 4-х тонн прекурсорів. Вартість вилученого на чорному ринку становить майже $1 млн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися